Skip to main content

To περιοδικό MOTOSPORT επανακυκλοφορεί το Νοέμβριο.


Παρακάτω, λίγα λόγια απο τον κ. Παπανδρέου Δ. για την επανακυκλοφορία του περιοδικού, γνωστός περα απο το MotoSport και απο τους Ελληνικούς αγώνες μοτοσυκλέτας με το παρατσούκλι Dobermann.

Σύμφωνα με το κείμενο, θα φτιαχτεί σύντομα και site για το περιοδικό ενώ προς το παρόν η επικοινωνία - ενημέρωση γίνετε μέσω ενός ιστολογίου (blog), στη διεύθυνση 
απο όπου και προέρχεται το παρακάτω κειμένο.

     Ολοι ξέρουν ότι το περιοδικό MOTOSPORT κρατούσε πάντα χαμηλούς τόνους και προτιμούσε το "go" απο το "show".  Ετσι, όπως ανέστειλε σιωπηλά την έκδοσή του  (για λόγους που θα αναλυθούν/περιγραφούν σε επόμενα άρθρα), έτσι ήρεμα και ήσυχα επανέρχεται από τον επόμενο  Οκτώβριο, πάντα στα περίπτερα και αρχικά σε διμηνιαία κυκλοφορία. Αυτή τη στιγμή τρέχουν δοκιμαστικές εκδόσεις και γίνονται οι απαραίτητες επαφές και συνενοήσεις για να ενημερωθεί ο κόσμος της μοτοσυκλέττας για την "επιστροφή". 

     Ο ιστότοπος του περιοδικού θα λειτουργήσει ταυτόχρονα και παράλληλα με την έντυπη έκδοση. Όσο για το blog το οποίο διαβάζετε αυτή τη στιγμή, μέχρι την κυκλοφορία του περιοδικού θα είναι καθαρά ενημερωτικό, αναρτώντας τα δελτία Τύπου όλων των εταιριών που μας τιμούν με το ενδιαφέρον τους, αλλά και σημειώματα του εκδότη για την εξέλιξη της προετοιμασίας, αγγελίες ενδιαφέροντος για διάφορες συνεργασίες, απόψεις όσων αναγνωστών θελήσουν να κάνουν κάποια γενική ή ειδική παρατήρηση και βέβαια την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας. Αμέσως μετά, η ενημέρωση θα περάσει στο site (σύντομα και portal με τηλεόραση μοτοσυκλέττας), και στο blog θα δημοσιεύονται μόνο γνώμες και απόψεις, κυριολεκτικά χωρίς φόβο και κυριολεκτικά ΜΕ πάθος. 
     Όσο για την ύλη του περιοδικού, φυσικά θα ακολουθήσει σε ένα ποσοστό την πεπατημένη καλύπτοντας τις σύγχρονες καταναλωτικές και εμπορικές ανάγκες, αλλά στο μεγαλύτερο μέρος της θα είναι "διαφορετική", κάτι που πιστεύουμε ότι μπορούμε να καταφέρουμε βασισμένοι στην πείρα και στην ιστορία μας, κάτι που ελπίζουμε να αρέσει στο, πάντα δύσκολο και "καχύποπτο" αλλά και "κουρασμένο" αυτή την εποχή, μοτοσυκλεττιστικό κοινό όλων των βαθμίδων και κατηγοριών εμπειρίας και ηλικίας. 

Comments