Skip to main content

2.700 miles 'till Wisconsin.

One More Time Racing for Sakis Vasilopoulos & his friends! 
















Βασικά ξεκινήσαμε Τετάρτη 29 Μαϊου στις 10 το βράδυ. Κοιμηθήκαμε στο δρόμο δύο ώρες και συνεχήσαμε μέχρι τη Georgia, όπου και πήραμε τον Steve, τον αδερφό του Maik, για βοήθεια στη πίστα. Την Παρασκεύη το πρωϊ, αφού είχαμε διασχίσει Florida, Georgia, Tenessee, Kentucky, Indiana, Illinois και το μισό Wisconsin... πήγαμε κατευθείαν για 4ωρο ύπνο, για να μπορέσουμε να πάρουμε τα πόδια μας.! 

Στις 12 και αφού στήσαμε τα τσαντήρια μας, εννοώ τις τέντες, μπήκαμε στη πίστα για αναγνωριστηκούς γύρους. Ο φίλος ο Glen, παλιός 250άρης στο ΑΜΑ, μου έδειξε τις γραμμές και γρήγορα μπήκα στον γρήγορο ρυθμό. Ωραία πίστα, πάρα πολύ γρήγορη με τρείς ευθείες με 6ες! Ανηφόρες, κατηφόρες και δια μέσου δάσους απο έλατα! Απόλυτη φυσική! 
Έκανα test το μηχανάκι του φίλου μου του Chris, ενα Yamaha TA125 1973, για σύγκριση με το δικό μου το Yamaha YCS1, (το έτρεξε ο Maik, στη κατηγορία 200GP), οι αλλαγές που του πρότεινα ήταν θετικές αφού κέρδησε τη Formula 125! Στον αγώνα του Σαββάτου, ξεκίνησα δυνατά και άφησα ενα μπουλούκι με τετράχρονους Ινδιάνους πίσω μου, να μην μπορούνε να με περάσουν ούτε στις ευθείες! Το RD400 έκανε χαμηλή πτήση (είχε Μάρς και Απέλαση)!!! Μέχρι, που έσπασε το ενα σύρμα της γκαζιέρας και τερμάτησα 3ος, με ενα κύλινδρο στο τελευταίο γύρο. Ο γύρος σε αυτή τη πίστα είναι σχεδόν 4.5 μίλια, ούτε σε παγκόσμιο! Το μηχανάκι φτιάχτηκε αλλά δεν συμετείχα στον αγώνα της Κυριακής σε ένδειξη φόρου τιμής για τον αναβάτη που έχασε τη ζωή του, μια ώρα πριν το δικό μου. Ήταν ο Maik Proffitt με BSA, 61 χρονών, πραγματικά σοκαριστήκαμε, αυτά σπάνια συμβαίνουν. 

Κυριακή, κατά τις 3, τα είχαμε μαζέψει και έτοιμοι για το ταξίδι της επιστροφής. Φτάσαμε πίσω Florida, ύστερα απο 28 ώρες με βροχή σε όλο το δρόμο! 

Συνολικά εγώ και ο Maik, αποκομίσαμε 2 πρώτες θέσεις στα Open 2T, δύο δεύτερες θέσεις στα 200GP και μια τρίτη δική μου, αφιερωμένες στον MAIK PROFFITT, God speed Maik! 

Thanks to my friends Maik & Steve Perry, Glen Christianson & Cris Spargo.

Sakis Vasilopoulos
One More Time Racing! 

Comments