Skip to main content

2TRacelab Logo goes Vector

Η ιδέα για το logo προήλθε όταν η ενασχόλησή μου γύρω απο το δίχρονο κινητήρα έφερε μαζί και διάφορες κατασκευές-επισκευές, όπου ήθελα να αφήνω επάνω τους ενα σημείο αναγνώρισης... και ενώ η ονομασία πέρασε απο μοίριες θάλασσες και το concept του logo άλλαζε συνεχώς, ο πολύ καλός και προσωπικός μου φίλος Κώστας (aka Kotsos) σχεδιάσε δύο πολύ καλές ιδέες 
...όπου μου "χτύπησε" ιδιαίτερα στο μάτι η παρακάτω. 

Μετά απο δεκάδες διορθώσεις και παραλλαγές, όλα απο τον Κώστα στο χέρι, το τελικό χειρόγραφο σκαναρίστηκε και κατόπιν μετατράπηκε σε αρχείο Vector.


Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους μου Γιάννη (aka Astroman) και στο Νικόλα (aka Pain), για όλη τη βοήθειά τους και τις ιδέες τους. 

Cheers! 

Υ. Γ Και χωρίς ιδιαίτερο λόγο... ενα προσωπικό αστείο του Κώστα, όταν είχα "κολλήσει" με μια παλαιώτερη ιδέα για το logo.

Comments

  1. Αρχικά εγώ επέμενα να εξελίξουμε το λογότυπο της 1ης φωτό. Μου φαινόταν πολύ πιο μαζεμένο και βολικό , ειδικά αν έπρεπε να χτυπηθεί πάνω σε μικρή επιφάνεια.
    Ο Νίκος όμως το έβρισκε πολύ "εθνοσοσιαλιστικό" και επέμενε στην ιδέα του logo- εξάτμιση.

    Το αστείο είναι ότι το προσχέδιο του logo- εξάτμιση (2η φωτο) το έφτιαξα μέσα σε ένα λεπτό για πλάκα,κάποια στιγμή που συζητάγαμε για εξώφυλλα δίσκων ψυχεδελικών συγκροτημάτων, δεν περίμενα να του αρέσει...
    Εν τέλει είχε καλό ένστικτο, το τελικό αποτέλεσμα είναι κατά τη γνώμη μου one-off. Πρωτότυπο και άμεσα αναγνωρίσιμο.

    Νίκο, στην τωρινή version βλέπω ότι οι ατέλειες και οι ασυνέχειες λόγω της σχεδίασης στο χέρι έχουν τελικά εξαλειφθεί.
    Νομίζω ότι to project -logo μπορεί να θεωρηθεί λήξαν.

    ΥΓ: Το logo το κάναμε ευθύγραμμο για να μην μπλεχτούμε σε δικαστήρια με την Nike...
    Το νου σου ρε, κάνε το trademark μη μας το φάνε...χαχα

    ReplyDelete
  2. Το θέμα περί logo πράγματι είναι λήξαν και με τη βοήθεια του Astroman εχτές σχεδιάσμαμε και ήδη ετοιμάζονται τα πρώτα αυτοκόλλητα.

    Κάποια στιγμή θα πρέπει να γίνει και "χαρακτική" σε μεταλλικά ελάσματα για να τα κολλάω σε εξατμίσεις κλπ αλλά βλέπουμε.

    ReplyDelete
  3. Στείλε καμπόσα μαζί με T-shirt και ραφτά για μπουφάν...

    ReplyDelete

Post a Comment